Iets voor u?

Wedstrijdvissen ... iets voor u?

Binnen de HSV Moordecht is de wedstrijdcommissie actief en richt zich op de organisatie van verenigingswedstrijden voor haar leden. Vooral de zomercompetitie is bij ons populair en aan
deze competitie wordt deelgenomen door een vaste groep deelnemers die het prettig vinden om ontspannen en ongedwongen in competitieverband met elkaar te vissen. Gezelligheid staat voorop! Door het onderverdelen van de groep in een A- en B-korps kan een ieder op zijn eigen niveau mee vissen.

Meestal bestaat er veel terughoudendheid om deel te nemen aan wedstrijden omdat men vaak denkt over onvoldoende kennis of materiaal te beschikken maar dat is een foute redenering!
Vistechnische kennis hebben we allemaal op moeten doen door jarenlang veel te vissen, bedenk dat ook de gearriveerde ( wedstrijd ) vissers het hebben geleerd met heel veel vallen en opstaan.

Wedstrijdvissen... ook iets voor u?

Schroom niet en stap eens binnen in de wereld van het wedstrijdvissen binnen onze vereniging! Alle begin blijft natuurlijk moeilijk maar iedereen is altijd bereid nieuwkomers met raad en daad ter zijde te staan en waar nodig op weg te helpen.

Hoe, waar en wanneer er verenigingswedstrijden worden gevist kunt u lezen bij het wedstrijdrooster en bij contact vind u de gegevens van onze secretaris en ledenadministrateur, die u er ook meer over kan vertellen. Schroom niet om te bellen of mailen, als u meer informatie wenst.