Afsluitende Koppelwedstrijd (Paaswedstrijd) in onze Ringvaart

Zondag, 7 oktober 2018

Zoals al een aantal jaren, sluiten we het seizoen af met een Najaarskoppelwedstrijd: de Paaskoppelwedstrijd

Met 9 koppels (18 man) en prachtige weersomstandigheden waren we er klaar voor. Koos had weer mooie prijsjes verzameld en Jan en Erik hadden enkele dagen ervoor de stekken al verkend en het nodige overtollige blad verwijderd. We zaten mooi ruim uit elkaar en de vis werkte ook wonderwel goed mee. Zeker als je het aantal koppen telt, wat er is gevangen, dan kunnen we alleen concluderen dat er goed is gevangen.

Hierbij de uitslag van de 1ste 5 koppels:
1. Erik Faas en Berry Poeze 9.140 gr. (kantnr. 3)
2. Piet Blom en Hans Speulman 7.960 gr. (kantnr. 1)
3. Frans Buurman en Henk Multem 5.820 gr. (kantnr. 8)
4. Koos van Herk en Ron Hofland 5.580 gr. (kantnr. 6)
5. Willem de Zwart en René van Veen 5.440 gr. (kantnr. 2)

Na afloop nog een gezellige afsluiting met hapjes en drankjes en mooie prijzen, die Koos had geregeld met als uitsmijter nog een verloting, zodat iedereen met 2 prijzen naar huis ging. Was weer top!