1ste comp.wedstrijd Oude Rijn Oudshoornseweg te Alphen.

Zaterdag, 7 april 2018

Met een mooie opkomst van 17 man zijn we vanmorgen gestart met de 1ste comp.wedstrijd

We hebben gekozen voor de Oude Rijn in Alphen a/d Rijn aan de Oudshoornseweg. Een mooi diep water, maar de vis was duidelijk nog niet los. De temperaturen zitten in de stijgende lijn, maar op een dergelijke diepte duurt het natuurlijk nog even. Degene die met de feeder enkele brasems wisten te verschalken deden goede zaken. Vanmorgen waren dit Peter v.d. Hoek die met 3 mooie platten en een paar kleine visjes het winnende gewicht ving met 4.200 gram, gevolgd door Willem de Zwart, goed voor 3.780 gr. Arjan Boon werd derde met 2.100 gr. Bijna iedereen had vis, al waren er enkele die het halverwege al niet meer zagen zitten en vroegtijdig naar huis keerden.

Een opsteker was dat Kees de Kwaadsteniet er weer bij was. We hopen hem dit seizoen weer regelmatig aan de waterkant te zien.

As zaterdag blijven we dichter bij huis, t.w. in de Gouwe.