Einduitslag Zomercompetitie 2018

Zondag, 7 oktober 2018

Vorige week hebben we de laatste competitiewedstrijd gevist, hoog tijd dus voor de eindstanden.

Onder het kopje wedstrijden/uitslagen zijn deze te vinden op punten en een aparte lijst met het totaalgewicht er ook bij.

We kunnen in ieder geval terug zien op een mooie competitie met weer wat meer deelnemers dan vorig jaar. De vangsten waren over het algemeen niet om over naar huis te schrijven, maar we hebben ook een paar mooie uitslagen gehad, bijv. in de Amsteldrecht (1ste keer) en in de Vlaardingse Vaart.

Speciale dank aan degene die het wedstijdrooster en de vergunningen voor elkaar hebben gekregen en het prima uitzetwerk door onze uitzetters + degene die het weegwerk en de administratieve taken hebben verzorgd.