14de comp.wedstrijd Oude Rijn Nieuwerbrug

Zaterdag, 22 september 2018

Vandaag hebben we gevist in de Oude Rijn bij Nieuwerbrug met 13 man voor de één na laatste comp.wedstrijd.

Met het weer hebben we het achteraf nog getroffen, gezien het feit dat er toch een aardig regengebied onze kant op kwam, die we net voor waren.

De vangsten waren niet bijster goed, al is er weer een visje gevangen. Koos deed het weer goed met de feeder tegen de overkant uit, waar hij tegen het wier aanl 2 mooie zeelten en een knappe brasem haalde. Met nog wat kleine vis, goed voor exact 6 kg en een mooie eerste plaats. Rechts van hem zat Erik die het ook met de feeder heeft geprobeerd, maar alles met de vaste hengel heeft gevangen, nl een leuke klus maatvoorns, goed voor 3.940 gr. Derde werd Kees v.d. Heuvel die op kantnr. 1 tot 3.300 gr. kwam met nog een mooi eindsprintje met de vaste hengel.

Onder wedstrijden/uitslagen de weeglijst.

As zaterdag sluiten we af in de Gouwe.