13de comp.wedstrijd Amsteldrecht

Dinsdag, 18 september 2018

Evenals de week ervoor met de Ring Zevenhuizen hebbe we weer in de Amsteldrecht gevist.

Maar nu op het eerste stuk, waar we eerder in het seizoen de beste vangst met afstand hebben gehad. Het was nu echt een heel stuk taaier, zeg maar matig, maar er is uiteraard weer een visje gevangen.

Op kantnummer 1 zat good old John van Uunen die de nodige mooie blieken en ruisvoorns wist te vangen met de feeder tegen een mooi randje kreukelbladeren aan, waar hij met 3.120 gr. 2de werd. Naast hem zat Koos van Herk die nog een paar mooie platten wist te vangen, ook tegen de overkant aan en er met de winst vandoor ging met 3.680 gr. Ook kantnr. 8 schraapte Erik Faas zijn visjes weg van meerdere afstanden en wist met 2.720 gr. derde te worden.

Verder is er dus best matig gevangen, maar het blijft een prachtwater, die Amsteldrecht.

Hierbij de 1ste 3 per korps:
A-korps:
1. Koos van Herk 3.680 gr.
2. John van Uunen 3.120 gr.
3. Erik Faas 2.720 gr.

B-korps:
1. Hannie v.d. Hoek 1.920 gr.
2. René van Veen 1.240 gr.
3. Hans Speulman 1.060 gr.

A.s. zaterdag naar de Oude Rijn bij Nieuwerbrug, de één na laatste wedstrijd.