Regiowedstrijd vanuit Waddinxeen in de Oude Rijn

Donderdag, 26 april 2018

Afgelopen zaterdag hebben Rinus Reichard en zijn mannen van de Hengelsportvereniging Waddinxveen de jaarlijkse Regiowedstrijd georganiseerd.

Met 100 man was het weer een mooie wedstrijd in 5 vakken, van Nieuwerbrug tot aan Alphen ad Rijn aan toe. Het weer werkte ook nog prima mee.

Vanuit Moordrecht deed Team Moordrecht ook mee die 5de werd in een veld van 11 Teams.

Individueel succes was er met een mooie 2de plaats voor Koos van Herk in vak C met ruim 15 kg en een 7de plaats voor John van Uunen in vak B met ruim 5 kg. De anderen hebben gevist voor wat ze waard waren, maar iets minder goed geloot.

Volgend jaar hopen we op een nog betere vangst voor meer vissers van onze vereniging maar met 2 man in de prijzen hebben we het ook dit jaar niet slecht gedaan.

Erik Faas - Teamcaptain voor deze wedstrijd.