Paaskoppelwedstrijd

Zondag, 1 oktober 2017

We hebben het seizoen weer afgesloten met de Paaswedstrijd in onze Ringvaart.

Met 8 koppels een wat mindere opkomst dan vorig jaar, maar de sfeer maakte veel goed. We hadden 5 koppels links van de brug en 3 voorbij de brug uitgezet en we kunnen niet zeggen dat we geen beet hebben gehad.

Als extraatje had Koos bedacht dat we voor een extra prijs ook nog individueel op aantallen konden vissen en dat hebben we gedaan!

Er was nl. volop kleine vis aanwezig, zeg maar gerust "heel klein". De mooiere vis was zwaar in de minderheid, maar we hebben ons best vermaakt.

Koos en Ron hadden vandaag een topdag met een gewicht van ruim 5 kg., gevolgd door hun linkerburen John en Peter die met 4.320 gr. de 2de  plaats opeisten en hiermee Michel en Erik nipt voorbleven met 4.100 gr.

Na afloop nog een gezellige prijsuitreiking met een hapje en drankje. Koos had het weer top voor elkaar!

Op naar volgend jaar!

Hierbij nog even de uitslagen

1. Koos van Herk - Ron Hofland 5.040 gr. en 182 vissen voor Ron.
2. John van Uunen - Peter Kuster 4.320 gr.
3. Michel van Bergen -Erik Faas 4.100 gr.
4. Henk Multem - Frans Buurman 3.720 gr.
5. Kees v.d. Heuvel - Hans Speulman 3.640 gr
6. Hannie v.d. Hoek Marco Heemelaar 3.200 gr.
7. Dennis Holthuysen - Johan Sapuletej 3.080 gr.
8. Bertus Vos - Ab van Adrichem 1.600 gr.

Vriendelijke groet,
Wedstrijdcommissie.