15de comp.wedstrijd Oude Rijn Nieuwerbrug

Woensdag, 23 augustus 2017

Nabij de Houtfabriek hebben we gezeten met een paar nummers links van het bruggetje en de rest er voorbij.

Na een poosje gewacht te hebben, aangezien de regen met bakken uit de hemel kwam, hebben we het best aardig getroffen. Helaas gingen enkele vissers voor de loting weg, wat het groepje wel erg klein maakte, maar er werd zeker een visje gevangen en sommige zelfs een paar grotere erbij. Ook de voorn liet zich bij bepaalde vissers aardig vangen.

Pechvogel was Jan v.d. Schee die een gat in zijn leefnet had, waar de nodige kleine vis uitgezwommen was.

Peter Kuster benutte zijn kantnr. prima met ruim 4 kg, gevolgd door Kees v.d. Heuvel die enkele bonusvissen ving en Erik Faas, die het van de voorntjes moest hebben en er net te weinig ving voor een top 2 notering.

A-korps:
1. Kees v.d. Heuvel 3.680 gr.
2. Erik Faas 3.460 gr.
3. John van Uunen 880 gr.

B-korps:
1. Peter Kuster 4.180 gr.
2. Jan v.d. Schee 2.200 gr.
3. Hannie v.d. Hoek 1.920 gr.

C-korps:
1. Rene van Veen 1.140 gr.

Vr.groet,
Wedstrijdcomm.