12de comp.wedstrijd

Woensdag, 9 augustus 2017

De Vlaardingse Vaart was voor het eerst het strijdtoneel van onze competitie. Voor de Team Moordrecht vissers geen nieuw water, maar voor de meeste andere wel en een welkome aanvulling, zeker met de teruglopende vangsten en moeilijkere benaderbaarheid van een aantal trajecten.

Voor het eerst in de geschiedenis van HSV Moordrecht werd er dus gevist in de Vlaardingse vaart in Vlaardingen. Onder barre weersomstandigheden met veel wind en regen, gooide we onze hengels uit ten hoogte van het Bommeer en al snel werden de eerste vissen gevangen. Zowel de feeder als de vaste stok leverde vis op met af en toe een bonusvis. Vooral Ron Hofland ving een paar mooie vissen met o.a. een dikke zeelt.

Ook Dennis Holthuysen en John van Uunen hadden een mooi dagje. Tevreden vertrok na afloop iedereen weer naar huis om de spullen te laten drogen.

De uitslag:

A-groep: